'När det blir varma sommardar kom ihåg mig då, kom ihåg mig då'

Tända ljus, det doftar röda äpplen i hela lägenheten myyys!
Sitter här i soffan och lyssnar på Lars Winnerbäck och myser med mina ljus. Kan man ha ett bättre avslut på denna vecka?

Helgen har varit en lugn helg, jobbade på lördag 10-18 i disken så jag var helt slut på kvällen,jag bestämde mig för att stanna hemma och ta det lugnt.
Hade sjukt ont i hela kroppen på lördag så jag trodde att jag skulle börja gråta. Sen så gick mina arbetsskor sönder... Fast jag hade just slutat då så jag klarade mig från att ha dyblöta fötter :) 

Har kollat lite på en ny dator, vilket jag hoppas att jag inte måste inskaffa mig förs efter sommaren. Min kära dator håller på att skriva sitt sista kapitell, den börjar bli helt slut. Nå till sommaren så är det 3 år sedan jag köpte den så .. Är sjukt sugen på att köpa en MacBook Air. Men då måste jag spara lite pengar innnan jag kan köpa den, så jag håller tummarna på att min kära dator inte dör innan sommaren.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla lite tv sen sova.


tröttare än tröttast..

Hejsan!

Nu ligger jag här hemma med blött tvinnat hår, med hopp att det ska vara vågit och fint sen när det torkar.

Försöker hålla mig vaken till efter tio, det nya programmet Off the map börjar i kväll och vill inte missa det. Är trött som en gnu..
Har varit i dag med Disa och hennes söta lillasyster hela dagen, förstår inte att det tar så mycket på krafterna att vara med småbarn en hel dag.

I morgon så står det tvätta kläder på schemat.. blää vad tråkig... Skulle inte sitta fel med en som tvättar alla mina kläder;D

Skulle inte sitta fel att ha någon som masserar min rygg just nu. Någon frivillig? ;)


så här ser jag ut just nu, lite roligt..


RSS 2.0