oh-nanaa what's my name?

Okey ska nu försöka skriva här lite. Har tänkt i fleera veckor nu att jag ska skriva hit, men det har inte blivit av, har inte haft någon inspiration..

Vill ha ett nytt köksbort och stolar, men hittar inte nått som jag gillar, eller okey vill ju ha ett från IKEA,FUSION, är heeelt kär i den, fast endå vill jag ha något snyggt bord med snygga pinnstolar.

IKEA FUSION


Pinnstolar, google

Så om någon vet någon som vill bli av med 4 st pinnstolar hojta till, Ok?

Annars då..
Fyller 20 på Söndag! så på Lördag blir det klackarna i taket(?)
på Fredag så blir det fika på seskis för släkten, smörretårta ;)

Imorgon/idag så ska jag fara till arbetsförmedlingen (blää) sen hem och städa(blää igen) och tvätta (mega bläää) för det behövs verkligen!! minns inte sist jag tvättade;/ okey ni behöver inte få hjärtattack och tänker o-m-g! bruden går runt i skitiga kläder, för det gör jag inte. Tvättar ju självklart mina underkläder och basplagg som jag alltid har, typ leggings linnen och tröjor. Ok?
Det måste ju vara städat och snyggt till Lördag :)

Ja sen om det är några släktingar som läser detta och ni inte vet vad ni ska ge till mig i pressent så är ett pressentkort från IKEA mycket uppskattat;D

ja nu kan jag avrunda detta inlägg med några bilder på mig och min syster <3
som har fyllt 9år! fattar ni!!, det har gått nio årsedan lilla korven kom ut till världen. Känns som att det var i går hon var en lite skrutt. och ännu mer som igår när hon hade jätte lite hår på skallen :) Hon är bara bäst min lillasyster!

kan lägga up bilder imorgon på hur mitt hår såg ut på nyår, om jag hittar några bra bilder för var otroligt nöjd med nyårs frillan:)




RSS 2.0